Rame de ochelari-tipuri de materiale

După cum bine știm, cele mai dorite materiale pentru rame de ochelari sunt cele care au la bază plastic sau metal.

 Vă aducem în vedere faptul că plasticul este un material durabil și maleabil, ușor în greutate și foarte flexibil însă are și dezavantaje precum faptul că se rupe mult mai ușor decât metalul, poate arde și rezistența scade dacă este ținut la soare o perioadă lungă de timp. Dacă vorbim despre rame de ochelari din metal, sunt mult mai rezistente dar mai grele și necesită o atentă întreținere.

Pe lângă aceste două mari categorii, vă prezentăm în continuare alte variante pe care le putem folosi cu încredere în alegerile noastre pentru rame de ochelari.

Ramele din combinația de nylon sunt rezistente și foarte ușoare, acesta fiind materialul principal când vorbim de rame de ochelari de sport și performanta.

Rame de ochelari

Ramele din titan care este un metal gri-argintiu. Acesta este rezistent la corodare și puternic. Totodată, titan-flex, numit și metalul cu memorie deoarece poate reveni la forma inițială, acesta fiind și hipoalergic.

Mai sus am prezentat și detaliat cele mai folosite materiale, dar pe lângă acestea mai pot fi făcute și din oțel inoxidabil și silicon, fiind folosite în cele mai multe cazuri pentru ramele la copii.

Ce pereche de rame de ochelari sa alegi.

Dacă nu știi care dintre materialele amintite ar fi potrivite pentru tine, te invităm să intri pe site-ul nostru, avisia.ro și cu siguranță vei găsi ceea ce iți dorești. Toate produsele au prezentare individuală și iți vom raspunde la toate întrebările și nelămuririle. Este imposibil să nu găsești ceea ce cauți. Filtrele te vor ajuta să iți alegi culoarea, materialul și să verfici daca rama aleasă se potrivește formei feței tale.

            Ai toate motivele să ne alegi pe noi! Nu ezita și intra chiar acum să vezi ofertele din aceasta săptămână. Suntem siguri că vei găsi ceea ce iți dorești.

Rame de ochelari-tipuri de materiale
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *