Măsline – motive pentru care este bine să le consumi

Suntem siguri că ai auzit cât de benefic este consumul de măsline pentru sănătatea ta dar mai concret, există câteva motive pentru care este bine să le incluzi în alimentaţie. Măslinele sunt delicioase şi sunt folosite în nenumărate tipuri de reţete dar pot să fie consumate şi ca atare ca o gustare între mese.

Avantajele consumului de măsline pentru sănătate

Măslinele sunt o bună sursă de vitamina E şi antioxidanţi. Dacă te numeri printre persoanele care preferă o gustare sănătoasă între mese şi alegi să consumi măsline, trebuie să ştii că prin intermediul acestui obicei vei putea oferi organismului tău sodiu, potasiu şi magneziu. De asemenea, măslinele au puţine calorii, aşadar, sunt recomandate în curele de slăbire. Pot ajuta la scăderea colesterolului, reglează tensiunea arterială, combat şi previn anemia, au proprietăţi antiinflamatorii. Dar acestea nu sunt singurele motive pentru care merită să consumi măsline. Potrivit cercetărilor în domeniu, s-a demonstrat că persoanele care le consumă frecvent au şanse mai reduse de a face anumite tipuri de cancer şi vor avea mai multă energie pe parcursul unei zile. De asemenea, s-a demonstrat că reduce efectele dureroase ale anumitor boli cronice iar dacă este consumat sub formă de ulei ajută la curăţarea arterelor şi previne formarea cheagurilor de sânge.

Alt articol de blog SEO : Shake proteine – beneficiile consumului în timpul serii

măsline

Pentru femeile care doresc să aibă o piele cât mai frumoasă şi lipsită de imperfecţiuni consumul de măsline poate să fie un ajutor excelent. Poate să ajute şi în cazul în care ai părul deteriorat mai ales dacă este utilizat sub formă de ulei.

Alege sortimentul tău preferat de la Mar de Olivos

Având în vedere cât de multe avantaje oferă consumul de măsline este chiar indicat să le incluzi în dieta zilnică. În magazinul online www.mardeolivos.ro vei putea să găseşti multe sortimente delicioase care sunt supuse unui proces de prelucrare cât mai simplu, astfel încât să se păstreze intacte proprietăţile acestora.

Următorul articol de blog SEO : Covoraşe auto – caracteristici importante pe care trebuie să le aibă

Măsline – motive pentru care este bine să le consumi
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *