Mașină second hand – merită să cumperi prin leasing?

Atunci când intenționezi să cumperi o mașină second hand prin leasing este bine să fii cât mai bine informat și să apelezi la specialiști pentru a te asigura că totul este în regulă. Mașina trebuie să fie perfect funcțională și cu toate dotările necesare, să fie exact ceea ce îți dorești dar și să se prezinte în stare excelentă. Dacă nu ai bugetul necesar pentru a achiziționa o mașină second atunci poți să o achiziționezi prin leasing, plătind o rată lunară pe toată durata contractului.

Ce este și de ce merită să cumperi o mașină second hand prin leasing?

Leasing-ul auto este o procedură simplă de accesat și similară cu un împrumut bancar. Singura diferență este aceea că firma specializată achiziționează mașina în numele tău și pe baza unui contract ți-o pune la dispoziție iar tu vei plăti o rată lunară. Pe toată perioada contractuală trebuie să ai grijă de mașină, să plătești ratele la timp dar și să suporți cheltuielile de întreținere. O mașină second hand luată în leasing beneficiază de garanție, așadar nu va trebui să îți faci probleme legate de funcționalitate.

mașină second hand

Formalitățile pentru un leasing auto sunt foarte simple și sunt mult mai ușor de suportat în comparație cu un credit bancar. Cu ajutorul unui leasing auto pentru o mașină second hand poți opta pentru un model mai recent. Poți da un avans cuprins între 10-60% la semnarea contractului de leasing pentru o mașină rulată iar în momentul în care termini de achitat ratele mașina va fi proprietatea ta.

Beneficiază de condiții avantajoase și cumpără chiar azi mașina visurilor tale

În funcție de situație, poți micșora sau mări ratele pe care le achiți. Pentru accesarea unui leasing pentru o mașină second hand ai nevoie de o serie de acte și este indicat să le pregătești din timp.

Dacă dorești să achiziționezi o mașină second hand în condiții avantajoase atunci poți să te bazezi pe serviciile de pe website-ul www.auto-dan.ro. Aici vei putea găsi posibilități de finanțare dar și cele mai bune modele de mașini, astfel încât să ți se îndeplinească rapid dorința de a deveni șofer.

Mașină second hand – merită să cumperi prin leasing?
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *