Încălțaminte damă – Sandale negre cu toc

Știm că ai cele mai mari așteptări de la  noua pereche de încălțăminte din colecția ta. Vești bune, ne-am gândit deja la toate! Fă cunoștință cu Julia: sandalele care spun o poveste la superlativ – despre eleganță, delicatețe și stimă de sine, la evenimentul important din viața ta sau într-o zi casual la birou. Nu contează că ai de gând să le porți cu o rochie roșie demnă de titlul femme fatale sau cu o simplă pereche de blugi la următoarea ieșire cu fetele, pentru că vei încălța un model clasic de încălțăminte, ce vorbește de la sine. Sperăm că ești pregătită pentru a atrage invidia prietenelor tale și privirile unor noi admiratori, pentru că vor fi inevitabile odată ce porți aceste sandale stilate.

Trebuie însă să recunoaștem: aceasta este o pereche de încălțăminte care a apărut pentru că ne-am lăsat inspirați de flerul și aprecierea pentru artă replicate numai de produsele italienești. Sandalele Julia îmbină pasiunea noastră pentru simplitate și eleganță cu pragmatismul nelipsit femeii moderne.

Alt articol de blog : Covorașe auto-un aspect îndrăzneț și elegant

încălțăminte

Încălțăminte elegantă, din materiale de primă clasă

Ne-am dorit să creăm un design fără cusur, de la A la Z. Fiecare cusătură a fost realizată cu grijă și atenție, pentru că tu ești pe primul loc. Deoarece în viziunea noastră frumusețea e întotdeauna amplificată de o stare de bine, sandalele Julia sunt prevăzute cu un sistem comod de prindere, cu o baretă subțire la nivelul gleznei. Ne-am asigurat ca talpa să fie realizată dintr-un material pe care-l vei găsi confortabil chiar și în zilele mai obositoare.  Tocul mediu de cca. 7 cm este detaliul care-i conferă Juliei versatilitatea sa inconfundabilă. Construite cu un  design ergonomic marca deppo.ro, acești pantofi din piele ecologică de cea mai bună calitate rezistă testelor la care cerințele vieții de femeie îi vor supune zilnic, odată ce vor face parte din garderoba ta. Ești liberă la dans, deci ce mai aștepți?

Următorul articol de blog : Deratizare – soluţiile utilizate sunt sigure pentru sănătate?

Încălțaminte damă – Sandale negre cu toc
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *