Fosă septică – cât costă vidanjarea dacă nu foloseşti bioactivatori?

Pentru a funcţiona corespunzător, o fosă septică are nevoie de o întreţinere periodică. Vidanjarea reprezintă cea mai bună soluţie pentru a curăţa şi întreţine optim fosa septică şi să te asiguri că sunt prevenite cele mai importante probleme care ar putea apărea.

Vidanjarea, o soluţie optimă pentru a întreţine corect o fosă septică

Vidanjarea se realizează cu ajutorul unor maşini speciale şi se goleşte conţinutul şi se transportă în locuri special amenajate pentru deversare. Deşi vidanjarea pentru o fosă septică nu trebuie să fie realizată mai frecvent de o dată pe an, pentru stabilirea momentului optim de vidanjare se ţine cont de aspecte precum numărul de persoane care locuiesc într-o gospodărie. Procedeul durează în medie o oră iar preţul diferă în funcţie de mărimea fosei.

În timpul vidanjării este posibil să fie necesar să se schimbe nişte filtre sau porţiuni de ţeavă, lucrări care costă în plus. Preţul mai poate creşte şi în funcţie de distanţa pe care se deplasează maşina dar şi de dimensiunile fosei.

Alt articol de blog : Fosa septică tricamerală

fosă septică

Pentru a întreţine într-un mod optim o fosă septică mai este necesar să se utilizeze bioactivatori şi produse complementare ecologice care vor reduce numărul de vidanjări necesare până la jumate. Este important să foloseşti bioactivatori deoarece aceştia ajută la menţinerea în stare cât mai bună a conductelor de canalizare şi să se elimine mirosurile neplăcute fără a fi necesare intervenţii mecanice.

Alege cele mai optime soluţii pentru casa ta de la Ecowalburg

Pe termen lung este mult mai rentabil să se utilizeze bioactivatori decât să creşti numărul de vidanjări deoarece şi instalaţia se menţine în stare optimă pe termen lung. Vidanjarea nu trebuie să fie privită ca fiind o lucrare opţională deoarece este esenţială. În caz contrar, nu va fi decât o chestiune de timp până când să apară probleme.

Dacă ai nevoie de o fosă septică de calitate bună atunci vei reuşi să găseşti produsele potrivite pe website-ul www.ecowalburg.ro.

Următoru articol de blog : Covoraşe auto – caracteristici importante pe care trebuie să le aibă

Fosă septică – cât costă vidanjarea dacă nu foloseşti bioactivatori?
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *