transport pisici

La fel ca şi în cazul oamenilor se întâmplă şi cu animalele ajunse la o vârstă înaintată. Dacă eşti în situaţia de a părăsi ţara şi nu doreşti să laşi animalul tău de companie în grija cuiva, atunci un serviciu de transport pisici este cea mai bună soluţie.

Pregătirea pentru un transport pisici bătrâne

Spre deosebire de o pisică tânără, cele bătrâne au o serie de nevoi speciale care trebuie să fie îndeplinite în special atunci când vine vorba despre un drum lung. Atunci când colaborezi cu o firmă profesionistă, personalul se va asigura că pe toată durata călătoriei sunt îndeplinite toate condiţiile pentru ca toate animalele să aibă parte de confort şi siguranţă. Pentru ca toate acestea să fie posibile este necesar ca înainte de călătorie să informezi personalul de la firma de transport pisici legat de starea de sănătate pe care o are. Dacă trebuie să i se administreze medicamente la anumite intervale orare, dacă este nevoie să urmeze o dietă specială şi orice alte informaţii de o importanţă maximă pentru călătorie.

Alt articol de blog : Transport Câini Anglia – Siguranță Pentru Câinele Tău

transport pisici

În cazul în care compania de transport pisici nu este informată cu privire la anumite cerinţe sau solicitări din partea medicului veterinar, atunci nu îşi vor putea asuma răspunderea în eventualitatea în care se petrece o situaţie neprevăzută.

Asigură toate condiţiile de călătorie şi colaborează cu profesionişti

În special în cazul pisicilor cu o vârstă înaintată se asigură toate condiţiie de călătorie, astfel încât drumul să fie confortabil şi cât mai puţin stresant. Pisicile reacţionează diferit atunci când sunt scoase din zona lor de confort iar tabieturile lor sunt mai amplificate la o vârstă înaintată. Aşadar, este necesar să te asiguri că sunt îndeplinite toate cerinţele pentru a face cât mai plăcută şi lipsită de stres întreaga călătorie. Acest lucru este important deoarece pisica ta va fi transportată împreună cu alte animale şi dacă va fi agitată acest lucru nu va ajuta pe nimeni. 

Următorul articol : Găzduire web

Cum te pregăteşti pentru un transport pisici dacă aceasta este bătrână?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *