Azil de bătrâni – îngrijire asistată chiar aici

Centrul de îngrijire, cum ar fi un azil de bătrâni, oferă printre multe alte facilități și asistență medicală, în timp ce supravegherea de acasă asistată ajută la sarcinile zilnice, cum ar fi igiena personală, pregătirea meselor și administrarea medicamentelor. Azilul de bătrâni este destinat persoanelor care au nevoie de o supraveghere mai atentă.

Viața asistată este pentru cei care sunt încă destul de independenți, dar care au nevoie de un pic mai mult ajutor pentru îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi. Vârstnicii ar putea merge la un azil de bătrâni atunci când nu mai sunt capabili să se îngrijească singuri acasă eficient sau în siguranță.

Unele case de îngrijire medicală și facilități de viață asistată oferă, de asemenea, îngrijire specializată pentru demență, Alzheimer. Acestea includ programe care ajută la stimularea memoriei și la satisfacerea nevoilor lor de socializare. Costul este o preocupare pentru majoritatea oamenilor și diferă între aceste două facilități, dar și de la o locație la alta.

Azil de bătrâni

Azil de bătrâni – o alegere la îndemână

Oamenii care trăiesc în mod asistat sunt de obicei competenți din punct de vedere mental dar nu dispun de dexteritate fizică sau de energie pentru a îndeplini sarcinile zilnice.

Totuși nu toate azilele de bătrâni se ridică la aceleași standarde, iar prețul nu este mereu un criteriu definitoriu, totul ține și de implicarea personalului, de transparență, de dotări, supraveghere și de serviciile oferite. Îngrijirea asistată de acasă poate fi oferită în anumite stadii, deoarece cel care oferă asistență poate fi depășit de situație. În anumite cazuri îngrijirea de acasă poate fi mai costisitoare decât suma alocată lunar unui centru specializat.

Vinovăția joacă și ea un rol important într-o astfel de alegere, dar atunci când este făcută în avantajul și spre binele persoanei, acest sentiment trebuue să dispară. Multe persoane ajung să trăiască o viață mult mai frumoasă în astfel de comunități. Azilul de bătrâni Seniore, este un astfel de centru, care oferă vârstnicilor o viață mai bună.

Azil de bătrâni – îngrijire asistată chiar aici
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *