Auto rulate – achiziții sigure și de încredere

Pentru cei mai mulți dintre noi, mașina nu mai este un moft, ci o necesitate. Achiziția unei mașini este un moment important, căruia trebuie să-i acorzi atenția cuvenită. De multe ori, bugetul nu permite cumpărare unei mașini noi, de aceea majoritatea aleg auto rulate. Dar chiar și așa, poate bugetul nu-ți permite achiziția dorită.

Pentru a putea cumpăra o mașină pe care ți-o dorești ai varianta creditului auto sau leasingul. În afară de cele două variante mai exista și alte de care poți beneficia.

Multe dintre companiile care se ocupă cu vânzarea de auto rulate, au programe proprii de finanțare. În acest fel, poți să obții banii necesari pentru achiziție, direct de la firma care o comercializează.

auto rulate

Auto rulate – preț

Chiar dacă este secondhand, mașina pe care ți-o dorești poate fi ca și nouă, un model scos pe piață cu puțin timp în urmă, dar din cauza ca a fost rulată are deja un preț mai mic. În plus, ai posibilitatea de a alege motorizări pe care nu le mai găsești la mașinile noi.

Un alt avantaj este faptul că mașinile rulate se devalorizează mai greu decât cele noi. O mașină nouă își pierde din valoare imediat după primii kilometri rulați și continua să îi scadă valoarea în primii trei ani. Prețul unei auto rulate se stabilizează și rămâne constant pe o perioadă mai mare de timp.

Dacă vrei să îți achiziționezi o mașină la mâna a doua este bine să știi că ai numeroase variante la dispoziție. Totul este să o alegi pe cea potrivită, care corespunde nevoilor tale.

De aceea te invităm să vizitezi parcul auto Auto Dan SRL. Aici găsești mașina potrivită dintr-o gama variată, verificate și cu revizia la zi, fără nici un fel de risc. Dispunem de un sistem de rate flexibil, adaptate nevoilor clienților noștri.

Auto rulate – achiziții sigure și de încredere
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *